Contractbaanhuur

Contractbaanhuur

Voor het huren van een contractbaan ben je bij Amstelpark aan de rand van Amsterdam Zuid aan het juiste adres. Met maar liefst 21 buitenbanen en 11 binnenbanen tennis je op deze toplocatie aan het Amsterdamse Bos wanneer jij dat wilt.

Met een contractbaan tennis je een seizoen lang op een vaste dag en tijdstip. In het zomerseizoen, van 1 april tot 1 oktober, kun je een tennisbaan binnen (hardcourt) of buiten (gravel) huren. In het winterseizoen verhuren we van 1 oktober tot 1 april binnenbanen (hardcourt). We kijken graag voor je of er op de door jouw gewenste dag en tijd een tennisbaan beschikbaar is. Deze baan boeken wij vervolgens in voor het gehele seizoen. Zo ben je dus iedere week verzekerd van een tennisbaan, zonder te hoeven wachten tot er een baan vrijkomt.

Algemene voorwaarden contractbaanhuur

Winterseizoen

Het winterseizoen loopt van 1 oktober t/m 31 maart. Iedere week wordt uw baan geboekt behalve in de week (7 dagen) van 25 t/m 31 december.

Prijzen contractbaan in de hal, per 1 oktober - 31 maart, 1 uur per week
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 16:00 uur: € 625,-
Maandag t/m vrijdag 16:00 - 22:00 uur: € 995,-
Maandag t/m vrijdag 22:00 - 23:00 uur: € 750,-
Weekend 08:00 - 18:00 uur: € 795,-
Weekend 19:00 - 23:00 uur: € 695,-

Aanvragen winterseizoen

Aankomende evenementen

3 september

Vervolg zomerlessen

Op maandag 3 september gaan we na zes weken zomervakantie weer verder met het zomerseizoen. Alle lessen vinden plaats op dezelfde dag en tijd als voor de vakantie. Via de link hieronder vind je alle lesdata.

check de lesdata

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

Herfstvakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. Zo ook in de herfstvakantie wanneer we weer een te gek tenniskamp organiseren voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer