Bring a Friend

Bring a Friend

Breng een nieuw lid aan ontvang een mooi cadeau.

Als lid van T.C. Amstelpark weet jij als geen ander hoe leuk het is om bij Amstelpark te tennissen. Misschien ken je wel iemand die op zoek is naar een leuke club in Amsterdam. Dat komt mooi uit, want bij Amstelpark hebben we geen ledenstop en verwelkomen we alle tennisliefhebbers met open armen. En als jij vóór 1 april 2018 een nieuw lid aanbrengt mogen zowel jij als het nieuwe lid een mooi cadeau uitkiezen.

Nieuwe leden die zich aanmelden kunnen tot 1 april gratis tennissen. Ook betalen ze geen inschrijfgeld. Als hij/zij bij de aanmelding aangeeft dat jij hem/haar hebt aangebracht kunnen jullie beiden kiezen uit één van onderstaande cadeaus

  • € 15 bartegoed te besteden in het Amstelpark Clubhuis
  • 2 blikken Wilson tennisballen
  • Entreebon voor de Spa van Zuiver voor 1 persoon

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de Bring a Friend actie:

  1. De Bring a Friend actie geldt alleen wanneer het nieuwe lid zich uiterlijk 31 maart 2018 inschrijft voor het tennisjaar startende op 1 april 2018 voor één van de volgende lidmaatschappen van T.C. Amstelpark: Volledig Lidmaatschap, Dallidmaatschap, Studenten Volledig Lidmaatschap, Jeugd Volledig Lidmaatschap. Alle overige lidmaatschappen zijn uitgesloten van de Bring a Friend actie
  2. Alleen bestaande leden met een lopend lidmaatschap dat ook na 1 april 2018 doorloopt komen in aanmerking voor de Bring a Friend actie wanneer ze een nieuw lid (met inachtneming van punt 1 hierboven) aanbrengen.
  3. Het nieuwe lid dient aangebracht te zijn vóór 1 april 2018.
  4. Voor alle cadeaus geldt beschikbaarheid zolang de voorraad strekt.
  5. Het bestaande lid dat het nieuwe lid aanbrengt dient het formulier op deze pagina volledig in te vullen om in aanmerking te komen voor het cadeau.
  6. Het nieuwe aangebrachte lid dient op het inschrijfformulier van het lidmaatschap de naam te vermelden van het bestaande lid dat hem/haar aanbrengt.
  7. Het bestaande lid komt alleen in aanmerking voor het cadeau als en wanneer de contributie voor het lidmaatschap in zijn volledigheid is betaald door het nieuwe lid.

Welk nieuw lid breng jij aan? Vul het formulier hieronder volledig in en kies je cadeau.

Gegevens van het nieuwe lid

Voornaam (nieuw lid)*
Tussenvoegsel (nieuw lid)
Achternaam (nieuw)*

Jouw eigen gegevens

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Telefoon*
Email*
Ik zou graag het volgende cadeau ontvangen voor het aanbrengen van het nieuwe lid*
Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals vermeld op deze actiepagina*

 

Aankomende evenementen

17 maart

Oer-Hollands Dubbetoernooi

Zie jij een avond vol tennis, Amsterdamse meezingers en oer-Hollandse gezelligheid wel zitten. Schrijf je dan samen met je dubbelpartner in voor het Oer-Hollands Dubbeltoernooi.

meer info en inschrijven