Geen wachtlijst bij Amstelpark

Geen wachtlijst bij Amstelpark

5 Mei, 2017 16:54

Steeds minder Nederlanders tennissen. Het ledenaantal van de tennisbond daalde de afgelopen vijf jaar dramatisch. Alleen in Amsterdam is de tennissport onverminderd populair, sterker nog erg komen steeds meer Amsterdammers bij die lid worden van tennisverenigingen. De wachtlijsten bij de bijna dertig tennisclubs in Amsterdam puilen uit.

Het grootste tenniscomplex van Amsterdam is te vinden aan de rand van het Amsterdamse Bos waar Tennisclub Amstelpark gevestigd is. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen kun je hier vrijwel altijd tennissen. De vereniging heeft (nog) geen wachtlijst en er zijn mogelijkheden voor iedereen, zoals een dal lidmaatschap, een jeugdlidmaatschap en studentenlidmaatschappen. Ook is Tennis Club Amstelpark een ideale tennisvereniging voor tennisliefhebbers die op de Zuidas werken. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen zijn er tal van mogelijkheden om bij Amstelpark een tennisbaan te huren.

< Bespan je racket regelmatig Tenniskampen tijdens de zomer >

Aankomende evenementen

18 november

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op zaterdagavond 18 november aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

1 oktober

Start winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven