Geen wachtlijst bij Amstelpark

Geen wachtlijst bij Amstelpark

5 Mei, 2017 16:54

Steeds minder Nederlanders tennissen. Het ledenaantal van de tennisbond daalde de afgelopen vijf jaar dramatisch. Alleen in Amsterdam is de tennissport onverminderd populair, sterker nog erg komen steeds meer Amsterdammers bij die lid worden van tennisverenigingen. De wachtlijsten bij de bijna dertig tennisclubs in Amsterdam puilen uit.

Het grootste tenniscomplex van Amsterdam is te vinden aan de rand van het Amsterdamse Bos waar Tennisclub Amstelpark gevestigd is. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen kun je hier vrijwel altijd tennissen. De vereniging heeft (nog) geen wachtlijst en er zijn mogelijkheden voor iedereen, zoals een dal lidmaatschap, een jeugdlidmaatschap en studentenlidmaatschappen. Ook is Tennis Club Amstelpark een ideale tennisvereniging voor tennisliefhebbers die op de Zuidas werken. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen zijn er tal van mogelijkheden om bij Amstelpark een tennisbaan te huren.

< Bespan je racket regelmatig Tenniskampen tijdens de zomer >

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer