Geen wachtlijst bij Amstelpark

Geen wachtlijst bij Amstelpark

5 Mei, 2017 16:54

Steeds minder Nederlanders tennissen. Het ledenaantal van de tennisbond daalde de afgelopen vijf jaar dramatisch. Alleen in Amsterdam is de tennissport onverminderd populair, sterker nog erg komen steeds meer Amsterdammers bij die lid worden van tennisverenigingen. De wachtlijsten bij de bijna dertig tennisclubs in Amsterdam puilen uit.

Het grootste tenniscomplex van Amsterdam is te vinden aan de rand van het Amsterdamse Bos waar Tennisclub Amstelpark gevestigd is. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen kun je hier vrijwel altijd tennissen. De vereniging heeft (nog) geen wachtlijst en er zijn mogelijkheden voor iedereen, zoals een dal lidmaatschap, een jeugdlidmaatschap en studentenlidmaatschappen. Ook is Tennis Club Amstelpark een ideale tennisvereniging voor tennisliefhebbers die op de Zuidas werken. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen zijn er tal van mogelijkheden om bij Amstelpark een tennisbaan te huren.

< Bespan je racket regelmatig Tenniskampen tijdens de zomer >

Aankomende evenementen

Zomervakantie

Tenniskampen

Voor de jeugd van 5 t/m 17 jaar organiseren we in de zomervakantie vier te gekke tenniskampen onder professionele begeleiding. Vijf enorm leuke dagen vol tennisplezier en andere te gekke sportieve activiteiten.

Lees meer

11 augustus

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op vrijdagavond 11 augustus aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

28 augustus - 3 september

Amstelpark Open 2017

Jouw kans om je te meten met andere spelers in een officieel KNLTB open toernooi. Er wordt gespeeld in de enkel en de dubbel op niveau 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Het enige dat je nodig hebt is een geldig KNLTB lidmaatschap.

meer info en inschrijven