Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

30 Juni, 2017 08:54

Individuele sporten als hardlopen, wielrennen en fitness zijn razend populair. De reden voor de populariteit is het ongebonden sporten.

Bij Amstelpark Tennis Club in Amsterdam hoef je geen lid te zijn om een tennisbaan te huren, dit in tegenstelling tot veel tennisvereniging waar de banen exclusief voor leden bespeelbaar zijn.

Dagelijks kun je van 08:00 – 23:00 uur bij Amstelpark tennissen, zowel op gravel als op indoor hardcourt-banen. In de winter kan er een gravelbaan gehuurd worden in de speciale ballonhal. Met maar liefst 21 buitenbanen en 11 indoorbanen en een toplocatie aan het Amsterdamse Bos, is Amstelpark een geliefde club onder Amsterdamse tennissers. Bovendien heb je kans om toppers tegen het lijf te lopen. Thiemo de Bakker, Igor Sijsling en dubbelkampioen Jean-Julien Rojer zijn regelmatig aanwezig op Amstelpark om te trainen en zich voor te bereiden om belangrijke toernooien.

Reserveer een losse baan

< Robert-Jan Luttikhuis nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark Ons geliefde gravel nader bekeken >

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer