Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

30 Juni, 2017 08:54

Individuele sporten als hardlopen, wielrennen en fitness zijn razend populair. De reden voor de populariteit is het ongebonden sporten.

Bij Amstelpark Tennis Club in Amsterdam hoef je geen lid te zijn om een tennisbaan te huren, dit in tegenstelling tot veel tennisvereniging waar de banen exclusief voor leden bespeelbaar zijn.

Dagelijks kun je van 08:00 – 23:00 uur bij Amstelpark tennissen, zowel op gravel als op indoor hardcourt-banen. In de winter kan er een gravelbaan gehuurd worden in de speciale ballonhal. Met maar liefst 21 buitenbanen en 11 indoorbanen en een toplocatie aan het Amsterdamse Bos, is Amstelpark een geliefde club onder Amsterdamse tennissers. Bovendien heb je kans om toppers tegen het lijf te lopen. Thiemo de Bakker, Igor Sijsling en dubbelkampioen Jean-Julien Rojer zijn regelmatig aanwezig op Amstelpark om te trainen en zich voor te bereiden om belangrijke toernooien.

< Robert-Jan Luttikhuis nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark Ons geliefde gravel nader bekeken >

Aankomende evenementen

Zomervakantie

Tenniskampen

Voor de jeugd van 5 t/m 17 jaar organiseren we in de zomervakantie vier te gekke tenniskampen onder professionele begeleiding. Vijf enorm leuke dagen vol tennisplezier en andere te gekke sportieve activiteiten.

Lees meer

11 augustus

Vriendentoernooi

Jij en je vrienden zijn van harte uitgenodigd om op vrijdagavond 11 augustus aan ons gezellige Vriendentoernooi deel te nemen. Geef je op met 3 andere vrienden voor een superleuke tennisavond.

lees meer

28 augustus - 3 september

Amstelpark Open 2017

Jouw kans om je te meten met andere spelers in een officieel KNLTB open toernooi. Er wordt gespeeld in de enkel en de dubbel op niveau 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Het enige dat je nodig hebt is een geldig KNLTB lidmaatschap.

meer info en inschrijven