Blog

Lees hier de laatste Amstelpark artikelen

Serveren als een pro

Serveren als een pro

De service is de slag waarmee elke punt begint, daarom is het ook één van de belangrijkste slagen. De perfecte service heeft tijd en aandacht nodig, het is essentieel om deze slag goed te beheersen om tactisch voordeel te creëren in een wedstrijd. Het is natuurlijk belangrijk dat je deze slag op de tennisbaan gaat oefenen, maar er zijn een aantal technische tips die je ook thuis achter je computer kan opdoen. Door deze 5 tips te volgen ben je alweer een stapje dichterbij het serveren als een pro. Grip Elke tennisser houdt zijn racket op een andere manier vast.
Onze nieuwe aanwinst: Dasha uit Oekraïne!

Onze nieuwe aanwinst: Dasha uit Oekraïne!

Meet Dasha! Afgelopen week is Dasha begonnen als tennis trainster bij Amstelpark Tennis. Dasha komt uit Oekraïne en is een maand geleden gevlucht voor de oorlog. Ze verblijft momenteel bij haar zus die al in Nederland woonde. Dasha is op jonge leeftijd begonnen met het spelen van tennis en geeft sinds haar 18e ook zelf trainingen. Bij aankomst in Nederland was de keuze om een baan als tennis trainster te zoeken dan ook snel gemaakt.
Take-away bij Amstelpark!

Take-away bij Amstelpark!

Goed nieuws! Vanaf aanstaande vrijdag openen wij ons clubhuis weer voor take-away. Dit houdt in dat je voor of na je tennispartij een drankje of broodje kan halen in ons clubhuis. Goed om te weten is dat de take-away mogelijk is tussen 09:00 uur en 20:00 uur. We hopen je snel te mogen verwelkomen op ons park!
Corona update: Dubbelen met 4 personen per baan mag weer!

Corona update: Dubbelen met 4 personen per baan mag weer!

Het kabinet heeft maandagavond aangekondigd dat de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus van kracht blijven, maar dat enkele kleine aanpassingen mogelijk zijn. Het belang van sporten en bewegen voor de fysieke en mentale gezondheid wordt onderkend en is aanleiding om nu ook iets meer ruimte te geven aan volwassenen vanaf 27 jaar. Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis en padel met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.
Amstelpark introduceert Join the Pipe tijdens Open Dag!

Amstelpark introduceert Join the Pipe tijdens Open Dag!

Zondag 11 maart vond er bij Amstelpark een sportieve en feestelijke open dag plaats. Aanleiding hiervoor was om tennissers van alle niveaus en alle leeftijden op een leuke en interactieve manier gratis kennis te laten maken met Amstelpark. De professionele tennisleraren van Amstelpark verzorgden tussen 13.00 en 16.00 uur een drietal energieke tennisclinics, waarbij alle slagen aan bod kwamen.
Verslag Winter Jeugd Circuit

Verslag Winter Jeugd Circuit

Het is weer die tijd van het jaar dat er door de jonge tennistalenten in Nederland wordt gestreden in het KNLTB Menzis Winter Jeugd Circuit. Amstelpark is goed vertegenwoordigd door maar liefst 9 spelers die hieraan deelnemen. Hieronder een kort verslag van de verrichtingen van de Amstelpark talenten in de afgelopen twee weekeinden. De eerste ronde van het Winter Jeugd Circuit zit erop voor onze spelers. De afgelopen twee weekeinden hebben 9 spelers van Amstelpark zich kunnen meten met andere nationale toppers.
Interview met Robert-Jan Luttikhuis in het Amstelveens Nieuwsblad

Interview met Robert-Jan Luttikhuis in het Amstelveens Nieuwsblad

Als je vandaag het sportkatern van het Amstelveens Nieuwsblad openslaat vind je een mooi interview met de nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark, Robert-Jan Luttikhuis. Een leuk artikel om te lezen en Robert-Jan een beetje beter te leren kennen. Robert-Jan is ondertussen gestart in zijn nieuwe functie en ontzettend enthousiast over alle mooie vooruitzichten voor Amstelpark Tennis. Klik op de weergave hieronder om het artikel in z'n geheel te lezen. Lees meer
Amstelpark Open 2017

Amstelpark Open 2017

Het Amstelpark Open 2017 zit er weer op. Wat was het een mooie editie. Op een zeer regenachtige woensdag na hebben alle deelnemers kunnen genieten van prima omstandigheden om heerlijk te tennissen.

Robert-Jan Luttikhuis nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark

Robert-Jan Luttikhuis nieuwe hoofdtrainer van Amstelpark

Wij zijn verheugd te melden dat Robert-Jan Luttikhuis per 1 september 2017 zal starten als de nieuwe Hoofdtrainer van Amstelpark Tennis.

Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

Een tennisbaan huren in Amsterdam zonder lidmaatschap

Individuele sporten als hardlopen, wielrennen en fitness zijn razend populair. De reden voor de populariteit is het ongebonden sporten.

Getoond 1–10 van 1412