Black Friday Deals

Black Friday Deals

29 november t/m 2 december

Pak je voordeel met één van de Amstelpark Racketsports Black Friday Deals. Van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december kun je van onderstaande deals gebruikmaken. We hebben voor ieder racketsport fan wat wils. Wacht dus niet te lang en pak een leuk voordeel met één of meerdere van deze deals.

TENNIS

Black Friday Deal - Lidmaatschap - € 90 korting

Wordt nu lid van T.C. Amstelpark en speel tot 1 april 2020 gratis. Op 1 april 2020 wordt het lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar tegen het reguliere tarief. Na deze verlenging ontstaat de eerste mogelijkheid tot opzeggen. Je speelt dus de komende 4 maanden gratis op de buitenbanen van T.C. Amstelpark.

Inschrijven

(exclusief voor leden) Black Friday Deal - Dubbeltoernooi - € 15 korting

Ben je lid van T.C. Amstelpark dan kun je op op zaterdag 21 december gratis deelnemen aan het Amstelpark 'Happy Winter' Dubbeltoernooi als je je aanmeldt tijdens de Black Friday Deals. Kies bij het inschrijven voor het onderdeel waar je aan deel wilt nemen met de naam "Black Friday (exclusief voor leden Amstelpark)". Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Alleen beschikbaar voor leden.

Inschrijven

Black Friday Deal - Tenniskampen Kerst - € 30 korting

Meld je kind aan voor één of beide tenniskampen in de Kerstvakantie en ontvang € 30 per kind per kamp (niet te combineren met andere kortingen). Wij verwerken de korting handmatig na inschrijven.

Inschrijven

PADEL

Black Friday Deal - Padel Rittenkaart - € 20 korting

Schaf tijdens de Black Friday Deals dagen een Padel Rittenkaart aan en betaal in plaats van € 230 slechts € 210. De rittenkaart is 6 maanden geldig vanaf het moment van aanschaf.

Padel Rittenkaart kopen 

SQUASH

Black Friday Deal - Squash Rittenkaart Volledig - € 20 korting

Schaf tijdens de Black Friday Deals dagen een Squash Rittenkaart aan en betaal in plaats van € 210 slechts € 190. De rittenkaart is 6 maanden geldig vanaf het moment van aanschaf.

 Squash Rittenkaart Volledig kopen