"Oer-Hollands" Dubbeltoernooi

Amstelpark Dubbeltoernooi

Thema: Oer-Hollands

zaterdag 17 maart van 18:30-23:00uur

Zie jij een avond vol tennis, Amsterdamse meezingers en oer-Hollandse gezelligheid wel zitten. Schrijf je dan samen met je dubbelpartner in voor het Amstelpark Dubbeltoernooi van zaterdag 17 maart. Naast 3 leuke dubbelpartijen geniet je deze avond van heerlijk Hollandse Pot en lekker Hollandse hapjes. Een DJ zal aanwezig zijn om deze oer-Hollandse avond van een te gekke sfeer te voorzien.

Er wordt getennist in de Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mix deze avond. Als je nog geen dubbelpartner hebt gaan wij iemand voor je zoeken om mee te spelen. Zo hoeft niemand deze avond te missen.

Kosten voor deelname inclusief Hollandse Pot - € 20,- per persoon

Inschrijven
Vul het formulier hieronder volledig in om je in te schrijven.

-
Het Amstelpark Dubbeltoernooi wordt minstens 4 keer per jaar georganiseerd voor alle leden en lessers van Amstelpark. Uiteraard zijn vrienden, familie en kennissen ook van harte welkom om deel te nemen. Ieder team speelt op een avond 3 dubbels tegen teams van vergelijkbare sterkte. Ieder toernooi heeft een eigen thema zoals Apres-ski, Ibiza Night of Swing Into the Summer.

Er wordt gespeeld in de Heren, Dames en Mix dubbel. Als lesser zijn deze toernooien ideaal om in de praktijk te brengen wat je het hele seizoen al in de lessen hebt geleerd. Leden van de club ontmoeten hier andere leden en gebruiken deze gezellige toernooien om zich voor te bereiden op de competitie of het toernooiseizoen.

Zodra het volgende Dubbeltoernooi gepland is plaatsen we op deze pagina alle informatie.

Aankomende evenementen

23 juni

Super Tiebreak Toernooi

Op het scherpst van de snede samen met je dubbelpartner (super)tiebreaks spelen op een enorm gezellige lounge avond bij Amstelpark Tennis. Geen dubbelpartner? Geen probleem. Wij vinden wel iemand voor je.

meer info en inschrijven

Tennis Europe

2 t/m 8 juli

Zoals ieder jaar organiseert Amstelpark ook in 2018 wederom een drukbezet Tennis Europe Toernooi voor jongens en meiden t/m 14 en t/m 16 jaar. Veel spektakel op Amstelpark.

meer info 

Zomervakantie

Tenniskamp voor kids

Iedere schoolvakantie is het feest bij Amstelpark. In de zomervakantie zelfs 4 weken lang. Dan organiseren we te gekke tenniskampen voor kids van 4 t/m 14 jaar. Reserveer snel een plek via de knop hieronder.

Lees meer