Amstelpark Dubbeltoernooi

Amstelpark Dubbeltoernooi

Day and Night Dubbeltoernooi

Het Day and Night Dubbeltoernooi van zaterdag 16 december jl. was een daverend succes. Wat hebben we veel lol gehad met z'n allen op de Glow in the Dark banen. Met ruim 120 deelnemers was het een zeer geslaagde avond. De meeste deelnemers hadden ervoor gekozen ook lekker te eten in het Clubhuis. Voor hen stond er een buffet met pasta en pizza klaar zodat ze voldaan de baan op konden. Een superleuke avond die we zeker in de toekomst gaan herhalen.


Op onze Facebook pagina hebben we een fotoalbum geplaatst met mooie foto's van deze leuke avond.
-
Het Amstelpark Dubbeltoernooi wordt minstens 4 keer per jaar georganiseerd voor alle leden en lessers van Amstelpark. Uiteraard zijn vrienden, familie en kennissen ook van harte welkom om deel te nemen. Ieder team speelt op een avond 3 dubbels tegen teams van vergelijkbare sterkte. Ieder toernooi heeft een eigen thema zoals Apres-ski, Ibiza Night of Swing Into the Summer.

Er wordt gespeeld in de Heren, Dames en Mix dubbel. Als lesser zijn deze toernooien ideaal om in de praktijk te brengen wat je het hele seizoen al in de lessen hebt geleerd. Leden van de club ontmoeten hier andere leden en gebruiken deze gezellige toernooien om zich voor te bereiden op de competitie of het toernooiseizoen.

Zodra het volgende Dubbeltoernooi gepland is plaatsen we op deze pagina alle informatie.

Aankomende evenementen

8 januari

Hervatting winterlessen

In de winter kun je bij Amstelpark prima terecht voor tennislessen op ieder niveau. Of je nou in groepsverband wilt trainen of  privélessen wilt, wij verzorgen de beste lessen met de leukste leraren.

meer info en inschrijven

20 januari

Ouder en Kind Toernooi

Samen met je vader en moeder de strijd aangaan in de dubbel is natuurlijk hartstikke leuk. Wij verzorgen een complete tennisavond inclusief eten (pizza of pasta) en 3 leuke dubbelwedstrijden per team.

lees meer

Amstelpark Pubquiz

Zin in een gezellige zondagavond met wat uitdaging? Doe dan samen met je slimste vrienden mee aan de Amstelpark Pubquiz. Zet jullie collectieve brein aan het werk en versla de rest!

Lees meer