adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700

WINTERTENNIS OP GRAVEL

De gehele winterperiode, vanaf 1 oktober 2016 tot 1 april 2017 (uitgezonderd 1e Kerstdag), kun je met het Wintertennis op Gravel abonnement onbeperkt tennissen op de verlichte buitenbanen (gravel) van Amstelpark Tennis Club. Met het abonnement kun je, mits het weer het toelaat, zeven dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur terecht op de verlichte buiten gravelbanen.Voor dit abonnement betaal je € 135,-.

Klik hier om je in te schrijven

Voorwaarden:
       

  • introducé toegestaan voor € 15 per uur
   

  • reserveren tot maximaal 7 dagen vooruit, voor een speelperiode van 1 uur

  • iedere volgende reservering kan worden gemaakt zodra de laatste reservering is gespeeld

Bij slecht weer:Met een Wintertennis op Gravel abonnement kun je in het geval van slechte weersomstandigheden in overleg met de servicebalie tegen een gereduceerd tarief uitwijken naar een indoor tennisbaan. Voor de indoorbaan wordt in dit geval 50% van de geldende baanhuur in rekening gebracht. Het vooruit reserveren van een indoorbaan is niet mogelijk.

Let op: na regen, sneeuw, vorst of dooi na een vorstperiode kunnen de banen langere tijd onbespeelbaar zijn, ondanks eventueel 'goed' tennisweer. 


Door het versturen van dit formulier geef je toestemming aan Spa Sport Hotel Zuiver (Amstelpark Tennis) een incasso-opdracht te sturen naar je bank om bovenstaand bedrag van je rekening te schrijven en je bank om dit bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Spa Sport Hotel Zuiver Amstelpark Tennis) Afhankelijk van het moment van inschrijven zal deze incassering plaatsvinden rond de 15e of de 27e van de maand via deze SEPA machtiging.
Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. 
Vraag je bank naar de voorwaarden.
Incassant ID: NL96ZZZ331446550000  
Machtigingskenmerk: “uw lidnummer”