adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 715
kerstcamp Lidmaatschap 75 euro Pro Academy Tirol Dubbeltoernooi2015

AMSTELPARK

Bij Amstelpark kun je het hele jaar tennissen op een prachtig complex aan het Amsterdamse Bos met maar liefst 21 verlichte gravelbanen en 11 hardcourt banen. Al sinds de oprichting in 1986 is Amstelpark een begrip in de tenniswereld. 

Tennislessen voor elk niveau

Bij Amstelpark Tennis Academy ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige tennislessen! De tennislessen worden gegeven door professionele en enthousiaste leraren die zich volledig inzetten om van jouw tennisspel naar een hoger niveau te brengen. 

Wil je beginnen met tennissen, je techniek verbeteren of gewoon lekker tennissen onder goede begeleiding? Schrijf je dan hier in voor de tennislessen van  Amstelpark Tennis Academy.

Lidmaatschappen Amstelpark Tennis Club

Voor recreatieve tennissers is Amstelpark Tennis Club een prachtige tennisvereniging waar leden zonder wachttijd kunnen tennissen. Er bestaan diverse lidmaatschappen voor senioren en voor junioren is er een voordelig lidmaatschap.

Optimale begeleiding voor tennistalenten

Ben je als jong tennistalent opzoek naar een professioneel trainingsprogramma? Amstelpark Pro Academy is hét professionele trainingsprogramma voor jonge tennistalenten. Bij Amstelpark Tennis Academy is het uiteraard mogelijk om je school/studie te combineren met toptennis. 

Igor Sijsling, Thiemo de Bakker, Thomas Schoorel, Raemon Sluiter, Martin Verkerk, Peter Wessels, Miriam Oremans, Sabine Appelmans en rolstoeltennissers Monique Kalkman, Jiske Griffioen en Tom Egberink; het zijn slechts enkele namen die onder Amstelpark Tennis Academy tenniscarrière maakten.

admtext_image
admtext_image