adres Koenenkade 8 - 1080 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 715

AMSTELPARK TENNIS ACADEMY

Welkom op de homepage van Amstelpark Tennis Academy: de grootste professionele tennisschool in Nederland. Al sinds de oprichting in 1986 is Amstelpark een begrip in de tenniswereld.  Deze vooraanstaande tennisschool in Amsterdam Zuid biedt tennisles aan op ieder niveau, gegeven door gedreven, professionele tennisleraren. Onze lesprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld om het beste in iedere tennisser naar boven te halen. 

Igor Sijsling, Thiemo de Bakker, Thomas Schoorel, Melvyn op der Heijde, Raemon Sluiter, Martin Verkerk, Peter Wessels, Dennis van Scheppingen, Stephanie Rottier, Miriam Oremans, Sabine Appelmans, Nicole Jagerman en rolstoeltennissers Monique Kalkman, Jiske Griffioen en Tom Egberink; het zijn slechts enkele namen die onder Amstelpark tenniscarrière maakten. 

Kortom, Amstelpark Tennis Academy staat garant voor kwalitatief hoogwaardige lessen voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Ervaar het zelf, schrijf je vandaag nog voor een tennisles in.

Ben je specifiek op zoek naar een tennisschool waar jeugdtalent zich verder kan ontwikkelen? Voor kinderen met bovengemiddeld tennistalent heeft Amstelpark speciale talenten- en selectieprogramma’s.