adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700

AMSTELPARK TENNISLESSEN

Als recreant kun je bij Amstelpark in Amsterdam terecht voor tennislessen in groepsverband of privé. Amstelpark heeft uitsluitend professionele tennistrainers in dienst en zij geven tennisles op ieder niveau voor jong en oud. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. 

TENNISLESSEN JUNIOREN 

Amstelpark is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. Amstelpark biedt tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. De lessen worden gegeven op doordeweekse dagen na schooltijd tot 18:00 uur en in het weekend in de ochtend en middag. De kleuren wit, rood, oranje, groen en blauw vormen de basis van de opbouw van de lessen. Schrijf je hier in voor junioren tennislessen. 

TENNISLESSEN SENIOREN

Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij Amstelpark. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen. Schrijf je hier in voor senioren tennislessen. 

Lesgroepen

De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan of 8 personen op 2 banen. Ook is het mogelijk om privélessen te volgen. Het zomerseizoen bestaat uit 17 lesweken. De lessen duren 50 minuten en je schrijft je in voor een les op een vast tijdstip iedere week. 

Privéles 

Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een privé tennisles ideaal. Voor een privé tennisles kun je je alleen of met zijn tweeën opgeven. 

Tarieven

In onderstaande links vind je een overzicht van de tarieven voor zomerlessen junioren en senioren. 

Tarieven zomerlessen junioren

Tarieven zomerlessen senioren

Lesdata

Algemene voorwaarden 

In onderstaande link vind je de algemene voorwaarden van tennislessen van Amstelpark.