adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700

admtext_image admtext_image admtext_image

Baanhuur Amstelpark Tennis Club

Een tennisbaan huren  in Amsterdam? Voor zowel het huren van een tennisbaan als voor alle andere mogelijkheden op het gebied van tennis ben je bij Amstelpark aan de rand van Amsterdam Zuid aan het juiste adres. Met maar liefst 21 buitenbanen en 11 binnenbanen tennis je op deze toplocatie aan het Amsterdamse Bos wanneer jij dat wilt. Voor het huren van een tennisbaan is geen Amstelpark lidmaatschap vereist.

Prijzen losse baanhuur zomer
Binnenbaan vanaf € 22,50
Buitenbaan  vanaf € 20

CONTRACTBAAN

Met een contractbaan tennis je een seizoen lang op een vaste dag en tijdstip. In het zomerseizoen, van 1 april tot 1 oktober, kun je een tennisbaan binnen (hardcourt) of buiten (gravel) huren. In het winterseizoen verhuren we van 1 oktober tot 1 april binnenbanen (hardcourt) en ballonhalbanen (overdekt gravel). Wij kijken graag voor je of er op de door jouw gewenste tijd een tennisbaan beschikbaar is. Deze baan boeken wij vervolgens in voor een vaste dag en tijdstip gedurende het hele seizoen. Zo ben je dus iedere week verzekerd van een tennisbaan, zonder te hoeven wachten tot er een baan vrijkomt. >>> meer informatie

Prijzen contractbaan van 1 april - 1 oktober, 1 uur per week
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 16:00 uur   € 475
Maandag t/m vrijdag: 16:00 - 23:00 uur   € 675
Weekend 09:00 - 20:00 uur € 575

WINTERGRAVELKAART

Vanaf 1 oktober 2016 tot 1 april 2017 , kun je met de Wintergravelkaart onbeperkt tennissen op de verlichte buitenbanen (gravel) van Amstelpark Tennis Club. Met het abonnement kun je, mits het weer het toelaat, zeven dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur terecht op de verlichte buiten gravelbanen.

 >>> meer informatie

Prijs: € 135

BEDRIJFSTENNIS, ARRANGEMENTEN, EVENEMENTEN EN VERGADERINGEN

Ook voor bedrijfstennis biedt Amstelpark in Amsterdam diverse mogelijkheden: bedrijfstennis voor medewerkers, tennisduels tussen zakelijke partners, complete tennisclinics of toernooien.
Tip: alle activiteiten bij Amstelpark zijn zeer goed te combineren met een vergadering, borrel, lunch of diner bij het aangrenzende Clubhuis Amstelpark. Ook deze mogelijkheden nemen wij graag met je door. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld squash, personal training of activiteiten specifiek gericht op teambuilding aan alle zakelijke programma’s toe te voegen. Uiteraard zijn ook periodiek terugkerende evenementen realiseerbaar. Neem voor meer informatie contact op via tennis@amstelpark.nl.