adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700

PARTNERS & SPONSORS


admtext_image

Wilson is een Amerikaanse fabrikant van sportartikelen uit Chicago. Wilson is voornamelijk bekend om zijn tennisrackets, maar het produceert ook sportmaterialen voor andere sporten. Veel toptennissers spelen met de rackets van Wilson zoals Roger Federer, Serena Williams, Venus Williams en Juan Martin del Potro. Bezoek snel de webshop en schaf vandaag nog jouw nieuwe tennisracket aan. 


admtext_image

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. TennisDirect geeft tennissers toegang tot het complete assortiment van alle tennismerken. Geen fan van online shoppen? Bezoek dan de winkel van TennisDirect, gevestigd naast het clubhuis van Amstelpark Tennis Club. 

admtext_image


ULC Technisch Beheer is onderdeel van de ULC Groep, een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk opererend installatiebedrijf. Wij realiseren en beheren installaties. Onze focus richt zich steeds meer op creatief omgaan met duurzame energie. Wij werken voor eigenaren, (grote) beheerders en eindgebruikers. Onze 
site laat zien waarom wij trots zijn op ons bedrijf.

admtext_image


The Music Marketeers is al 20 jaar voorloper in instore entertainment oplossingen. Wij leveren achtergrondmuziek, narrowcasting, geur en guest-wifi, volledig op maat en met full service. Ons doel is uw doel: het creëren van beleving, zodat uw klant langer blijft en zich prettiger voelt. Weten hoe dat werkt? Bekijk onze 
website.

admtext_image


Total Cleaning Products B.V. uw ideale partner voor hygiene!
Wij zijn de toonaangevende leverancier voor de professionele schoonmaakbranche, wij zijn gespecialiseerd in het leveren van (duurzame) producten voor de schoonmaak en bieden een compleet assortiment hygiënepapier.

admtext_image

Van woningen tot kantoren, van openbare gebouwen tot monumenten en van scholen tot musea: het is het schilderwerk dat de eerste indruk bepaalt. 

BNR Schilders is de trotse schilder van Spa Sport Hotel Zuiver. Kijk op www.bnrschilders.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderwerk.


Neem contact op voor de mogelijkheden op partner- en sponsorgebied via media@amstelpark.nl