adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700
RSS


Uitgegeven: vrijdag 8 april 2016

Uitzwaaitraining Fed Cupteam

Altijd al eens de dames van het Nederlands Fed Cupteam van dichtbij in actie willen zien? En wil je onze landgenotes een hart onder de riem steken voor het treffen met Frankrijk? Op maandagochtend 11 april is de laatste training in Nederland vrij toegankelijk.

Tennisfans zijn van harte welkom om de laatste training voor het vertrek naar Frankrijk bij te wonen op het Amstelpark in Amsterdam. De training onder leiding van teamcaptain Paul Haarhuis is van 10.00 tot 12.00 uur. Kom langs bij de tennisclub aan de rand van het Amsterdamse bos en ondersteun de dames. Klik hier voor een routebeschrijving.

Het Athlon Nederlands Fed Cupteam speelt op 16 en 17 april tegen Frankrijk in de halve finales van de Fed Cup. Het is voor het eerst sinds 1997 dat onze landgenotes zo ver zijn gekomen in het landentoernooi voor vrouwen. Thuisland Frankrijk is favoriet op de overdekte gravelbaan in Trélazé, maar onder leiding van Haarhuis is Nederland al acht duels op rij ongeslagen. De overwinning op Rusland in Moskou eerder dit jaar was de laatste stunt van Oranje.

Haarhuis maakte woensdag zijn selectie bekend voor het duel met Frankrijk. Kiki Bertens, Richel Hogenkamp, Arantxa Rus en Cindy Burger vormen het team. Van maandag (11 april) tot en met donderdag is elke dag een interview te lezen met één van de speelsters op www.knltb.nl.

Tekst via KNLTB


... Meer lezen