adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700
RSS


Uitgegeven: maandag 7 maart 2016

Tennislessen bij Amstelpark 

Laat je tennismaatje jou regelmatig alle hoeken van de baan zien of krijg je steeds een onhoudbare return op je tweede service? Schrijf je dan in voor de tennislessen van Amstelpark Tennis Academy. Bij Amstelpark word je in een groep van vier of 8 personen ingedeeld. Uiteraard krijg je tennisles met tennissers van jouw speelsterkte zodat je op je eigen niveau kunt tennissen.  Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een privé tennisles ideaal. Voor een privétennisles kun je je alleen of met zijn tweeën opgeven. Amstelpark Tennis Academy heeft uitsluiten professionele tennistrainers in dienst. 

Tennislessen in Amsterdam 


Tennis je regelmatig en zie je de toegevoegde waarde niet in van tennislessen? Lees hier de vijf belangrijkste redenen om toch tennislessen te nemen:

1. Je wordt er echt beter van!
Tijdens de tennislessen komen verschillende technieken aanbod en oefen je uiteenlopende spelstituaties. In wedstrijden zul je merken dat je beter kunt anticiperen op verschillende tegenstanders. 

2. Tactische keuzes
Verander je tijdens je wedstrijd nooit van tactiek omdat je eigenlijk geen inzicht hebt of niet weet wat je anders zou kunnen doen? Ook daarbij kan een tennisleraar je helpen, elke les oefen je weer andere spelsituaties in enkel- en dubbelspel. 

3. Minder blessures omdat er naar je techniek wordt gekeken
Veel tennissers lopen een tenniselleboog op omdat zij zichzelf een verkeerde techniek hebben aangeleerd. Voorkom blessures en ga tennissen onder deskundige begeleiding om je forehand, backhand en service op de juiste manier te slaan. 

4. Uniek in Amsterdam: zelf je trainingsgroep kiezen en indelen

In samenwerking met Sport Practice Manager biedt Amstelpark Tennis Academy de mogelijkheid om zelf lestijden, niveau en lesgroep te bepalen via een online tool op de website. Ook is het mogelijk om online een vervangende les te regelen bij een verhindering. Door deze software op de website te implementeren speelt Amstelpark Tennis Academy in op de vraag naar flexibiliteit vanuit de sportwereld en individuele tennissers.

5. Meer plezier in tennis
Zeker wanneer je net begint met tennis is het verstandig om tennislessen te nemen. Tennis is technisch en tactisch gezien een moeilijke sport en tennislessen helpen je om de basistechnieken snel onder de knie te krijgen. Zorg ook dat je buiten de tennislessen om, minstens een keer per week tennist om je forehand, backhand, volleys en services te blijven oefenen. Zeker als beginner zal je dan merken dat je sprongen maakt en steeds meer plezier in de sport krijgt. 

Kijk voor meer informatie over de tennislessen in Amsterdam en tennistrainers van Amstelpark Tennis Academy op: http://www.amstelpark.nl/tennislessen/
... Meer lezen