adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700
RSS


Uitgegeven: maandag 8 februari 2016

Geen wachtlijst bij Amstelpark Tennis Club 

Steeds minder Nederlanders tennissen, het ledenaantal van de tennisbond daalde de afgelopen vijf jaar dramatisch. Alleen in Amsterdam is de tennissport onverminderd populair, sterker nog erg komen steeds meer Amsterdammers bij die lid worden van tennisverenigingen. De wachtlijsten bij de bijna dertig tennisclubs in Amsterdam puilen uit. 

Het grootste tenniscomplex van Amsterdam is te vinden aan de rand van het Amsterdamse Bos waar Amstelpark Tennis Club gevestigd is. Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen kun je hier vrijwel altijd tennissen. De vereniging heeft (nog) geen wachtlijst en er zijn verschillende lidmaatschappen zoals een dallidmaatschap en een studentenlidmaatschap. Ook is Amstelpark Tennis Club een ideale tennisvereniging voor tennisliefhebbers die op de Zuidas werken: bij Amstelpark is brasserie Per Tutti gevestigd waar je snel een goede en gezonde maaltijd kunt eten. 

Met 21 verlichte buitenbanen (gravel) en 11 hardcourt binnenbanen zijn er tal van mogelijkheden om bij Amstelpark een tennisbaan te huren. 

... Meer lezen