adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700
RSS


Uitgegeven: donderdag 2 juli 2015

Amstelpark speelt in op flexibiliteitswens van tennissers

Recreanten bepalen online de tijden voor tennislessen

In samenwerking met Sport Practice Manager biedt Amstelpark Tennis Academy aan recreanten de mogelijkheid om hun eigen lestijden, niveau en lesgroep te bepalen via een online tool op de website. Ook is het mogelijk om online een vervangende les te regelen bij een verhindering. Door deze software op de website te implementeren speelt Amstelpark Tennis Academy in op de vraag naar flexibiliteit vanuit de sportwereld en individuele tennissers.

Voormalig Nederlands kampioene Olga Kalyuzhnaya heeft samen met haar man Marcel Gabriel Sport Practice Manager ontwikkeld zodat sportverenigingen een klantgerichter aanbod aan hun leden kunnen geven. “Tegenwoordig kunnen we alles online regelen dus waarom niet zelf je tennislessen indelen? Ook is het natuurlijk achterhaald dat je een les mist wanneer je een keer verhinderd bent terwijl je wel gewoon voor een les betaalt." aldus Kalyuzhnaya.

Hugo Ekker, technisch directeur van Amstelpark, is zeer tevreden met de ontwikkeling: “Mensen willen tegenwoordig zelf bepalen wanneer zij sporten, daarom zijn individuele sporten als wielrennen en
hardlopen zo populair. Met de Sport Practice Manager kunnen wij onze tennissers een extra service bieden en bovendien een nieuwe doelgroep aanspreken die niet elke week op dezelfde tijd tennislessen kan volgen."

... Meer lezen