adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700
RSS


Uitgegeven: woensdag 15 april 2015

Davis Cup-spelers Sijsling en Rojer kiezen voor training en begeleiding bij Amstelpark

Igor Sijsling en Jean Julien Rojer kiezen Amstelpark Tennis Academy in Amsterdam als basis voor trainingen en begeleiding. Waar Sijsling dagelijks bij Amstelpark een compleet trainingsprogramma gaat volgen zal dubbelspecialist Rojer Amstelpark als thuisbasis in Europa gebruiken. 

Sijsling wordt bij Amstelpark weer herenigd met zijn voormalige coach Hugo Ekker, technisch directeur van Amstelpark Tennis Academy. Ekker gaat Sijsling niet begeleiden tijdens toernooien maar zal wel een adviserende rol hebben in het toernooiprogramma van de Amsterdammer.

Pro Academy Programma's 

Bij Amstelpark zal Sijsling het Pro Academy trainingsprogramma volgen. Afgelopen jaar introduceerde Ekker deze trainingsprogramma’s om professionele tennissers en talenten volledige begeleiding te bieden op fysiek en mentaal gebied. Voor optimaal resultaat combineert Amstelpark Tennis Academy de nieuwe programma’s met alle benodigde facetten op één locatie: tennis- en conditietrainingen, mental coaching, fysiotherapie, fitness, studiebegeleiding en huisvesting. Hugo Ekker: “Tijdens mijn jarenlange begeleiding van professionele tennissers en gesprekken met zowel talenten als ouders bleek dat er ontzettend veel vraag is naar een tennisschool die naast tennistrainingen totale begeleiding aanbiedt. De Pro Academy programma’s zijn hierop ons antwoord.”

... Meer lezen