adres Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam
AMSTELPARK
WWW.AMSTELPARK.NL © 2014
telefoon 020 3010 700
admtext_image

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier de Algemene Voorwaarden (LINK PDF) die van toepassing zijn op alle leden/lidmaatschappen van T.C. Amstelpark. Bij inschrijving wordt er akkoord gegaan met deze Algemene Voorwaarden. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via het Contactformulier(LINK).

Voorwaarden mbt looptijd lidmaatschappen, toevoegen aan algemene voorwaarden? (nu alleen bij tarieven):

Looptijd:
Het Volledig Lidmaatschap tennis wordt aangegaan voor een periode van een jaar. Er kan gebruik worden gemaakt van het lidmaatschap zodra de betaling is geschied. Sluit je het lidmaatschap af vóór de 16e van de maand, dan wordt de einddatum de 1ste van diezelfde maand in het volgende jaar. Sluit je het lidmaatschap af op of na de 16e van de maand, dan valt de einddatum een jaar later op de 1ste dag van de volgende maand.  Voorbeeld: afsluiting lidmaatschap op 7 april 2014 betekent als einddatum 1 april 2015. Afsluiting lidmaatschap op 20 juni 2014 betekent als einddatum 1 juli 2015.

Drie maanden vóór de einddatum van het lidmaatschap ontvang je per e-mail een herinnering van deze einddatum. Het lidmaatschap loopt automatisch door indien deze niet minimaal twee maanden vóór de einddatum schriftelijk, per brief of e-mail (tennis@amstelpark.nl), wordt opgezegd.